Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Λέξεις που παρασκευάζει η ζωή...@@Τσισέξ: Η συνήθεια του να τρέχεις γρήγορα στην τουαλέτα αμέσως μετά την ερωτική συνεύρεση. Εκ του τσίσα+sex.   Έκφραση : "Αγάπη μου μόλις τελειώσεις το τσισέξ, να παραγγείλουμε".@@Κοπράγχη: Είναι η πάθηση εκείνων που αγχώνονται μήπως το τηλέφωνο χτυπήσει την ώρα που συμβαίνει μιτωτική διαίρεση μέσα στην τουαλέτα. Το ρητό "είσαι ότι τρως" ταιριάζει γάντι σε αυτό που είπα μόλις. Ο πρώτος που καταπολέμησε την ασθένεια αυτή είναι ο εφευρέτης του ασύρματου τηλεφώνου.  Έκφραση : 
"-Γιατρέ μου τι έχω? 
-Κοπράγχη ασθενή μου
-Τι να κάνω τώρα θεέ μου?
-Να πάρεις κινητό"
@@Ξυπνητύρφη: Είναι το αποτέλεσμα της φανταστικής πράξης του να αποτεφρώνεις το ανωφελές-ενοχλητικό ξυπνητήρι μετατρέπωντάς το σε κάτι χρήσιμο όπως είναι η τύρφη,  κάθε φορά που τολμάει να χτυπήσει πριν αλέκτωρ λαλήσει και πριν χορτάσεις ύπνο.  Έκφραση : " Μη με ξυπνάς απ'τις 6, στις 5 κοιμήθηκα, είσαι ένα κακό, κακό ξυπνητύρφη"


@@Πιτσουδίλλι: Είναι η ερμηνεία της ψυχικής κατάστασης που περιέρχεσαι όταν έχεις βρει τι πίτσα να παραγγείλεις, αλλά καθώς παραγγέλνεις σε ενημερώνουν για την "προσφορά" και ψήνεσαι κατά βάθος να γουρουνιάσεις, αλλά η λογική σου που λέει να μην φάς και τρίτη πίτσα 12:20 το βράδυ, πρυτανεύει. Έκφραση : " Όχι κύριε, ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας αλλά να ξέρετε πως με φέρνετε σε τρομερό πιτσουδίλλι, πως? ναι ναι και ένα κουτάκι κοκακόλα".
4 σχόλια:

 1. Όλοι πρέπει να έχουν κατά νού το "Ξυπνητύρφη(ι)".
  Πολύ σημαντική πληροφορία στη ζωή μας.

  Και το πιτσουδίλλι, βεβαίως βεβαίως, αλλά χωρίς να μπαίνετε στον πειρασμό. Βασικά, όχι, να μπαίνετε, δε γαμιέται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι πληροφορία το Ξυπνητύρφη. Είναι το αύριο των ανθρώπινων αντιδράσεων. Και δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά σε αυτό το μπλογκ μόνο καλά λόγια λέμε για τον συγγραφέα. Και δεν τον ειρωνευόμαστε κρυφά. Βασικά δεν εννοώ τίποτα από όλα αυτά. Απλά εξασκώ την ορθογραφία μου με λέξεις δύσκολες όπως το "μπλογκ, ειρωνευόμαστε, και συγγραφέας". Γιαυτό κλάιν όπως λες και συ!Καλή καρδιά και που σε σφάζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και ευχαριστώ που έγινες αγνός αναγνώστης μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή