Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τρόποι για να είσαι ο άντρας της βραδιάς

Παρακάτω,  παραθέτω έναν οδηγό αποφυγης εκσπερμάτωσης, που πρέπει να εκτυπώσουν όλοι οι αρσενικοί αναγνώστες σε Α2, και να τον κολλήσουν πάνω από το κρεββάτι της ερωτικής τους συντρόφου. Οι μέθοδοι απανθήστηκαν μετά από ενδελεχή έρευνα χρόνων από το Γκιλγκάμες, την μέθοδο του ΖΕΝ για αρχάριους, την Ηλιάδα, το εγχειρίδιο επιβίωσης ΣΑΣ, το ανθολόγιο της τρίτης δημοτικού, την αυτοβιογραφία της Δόμνας Σαμίου, το βιβλίο "πως να ρίξετε χυλόπιτα σε μια γκομενάρα, που διαπιστώνετε ότι είναι πρώην άντρας"  το δίσκο της Φαιστού, τα γκραφίτι των πυραμίδων της Πελοπονήσου και με ενόραση, αυθυποβολή και ύπνωση, ομφαλοσκοπισμό και κλαδοκορόπισμα θαυματουργό προσωπικό.

Άρθρο 1.
Κάνεις ΣEΞ και σου έρχεται πρόωρα η μέθεξη της εκσπερμάτωσης. Τα χάνεις, κόβεις ταχύτητα, αλλάζεις στάση τάχα πιασμένος, ή και καλά πως δεν βολεύεσαι, αναψοκοκκινίζουν τα μάγουλα, σφίγγεσαι, σκέφτεσαι κάτι άλλο άσχετο, αλλά η φάση είναι τέλεια και σπλιουτς! γεμίζεις την ελαστική απόφυση με καβλωμένα διχοτομημένα κύτταρα με ουρίτσες.

Σκέψου πως κάνεις σεξ:::::

1) Σεξ με χαλασμένη κονσέρβα τόνου ή τσίρου.(Φον Ζβαν, Περί συνευρέσεως)
2) Στοματικό σεξ σε ψάρι με μικρό στόμα και κοφτερά δόντια.(Από σοφίες της Άπω ανατολής, των περιοχών του Γιανγκ Τσε)




3) Ενθύμιση του ανέκδοτου όπου ο κερατάς έβαλε ξυράφια μέσα στο πιπί της γυναίκας του για να κοπεί το πέος του επίδοξου μαμιά και παραδοχή ότι εσύ είσαι ο επίδοξος μαμιάς. (Blade)
4) Σεξ με άπλυτη κυρία μεγάλης ηλικίας (85+) που δεν μπορεί να εκπληρώσει μόνη της τις ανάγκες καθαριότητας. ( Καθαριστήρια ΛΕκεδαιμόνιος)
5) Σεξ με πατημένο σκυλί ή ακανθόχοιρο στην άκρη της εθνικής οδού.(Άρης Σταθάκης από τους 4 Τροχούς)
6) Αυθυποβολή σπασμένου προφυλακτικού. (Ο Ερημίτης Ασκητής Αθανάσιος)
7) Σεξ με ένα καρτούν τύπου Μούμιν (Πίτερ Γκρίφιν)
8) Εύρεση του αποτελέσματος της πράξης 102-11,22 επί 311,2.(Στίβεν Χόκινγκ)





9) Σεξ (στοματικό) από άσχημο φορτηγατζή, με γένια που φτάνουν ως τα μάτια, ιδρωμένο άπλυτο για μέρες λόγω μεταφοράς φορτίου νεκρών από μέρες γουρουνιών σε κάποιο γυράδικο των Αθηνών, που μόλις έκανε στάση στον Παλιοφάρσαλο και έφαγε κρεμμύδι, σκόρδο, παστουρμά και ήπιε ούζο, κοιμήθηκε και 5 ώρες με κλειστό το στόμα αφού είχε πιει πρώτα και ένα φλιτζάνι γάλα με την προϋπόθεση πως είχε φαρυγγίτιδα και αρκετές κουφάλες στα δόντια του ώστε να σαπίζει όσο το δυνατό περισσότερη τροφή.
10) Σκέφτεσαι πως το ταίρι σου έχει ηπατίτιδα/έητζ.(Αρχιεπίσκοπος Μακάβριος)
10 β) Σκέφτεσαι ότι δεν έχει, αλλά με τόσα που συμβαίνουν πως να αποδόσεις.....
11) Σκέφτεσαι πως πάνω από τον κώλο σου είναι ο μπαμπάς της. (Νίκος ΦώσκΩλος)
12) (Αν είσαι άνθρωπος με καρδιά και τσίπα), σκέψου πως νοιώθει αυτή όταν της κάνεις τις βρωμιές σου και μπες στη θέση της.
13) Σκέψου την απαξίωση και την ξενερωσιά στο βλέμμα της, τη μαμά της να κουνάει το κεφάλι απογοητεμένη και να κάνει τσ τσ τσ τσ, αν τελειώσεις πριν από αυτή.
14) Ρίξ'της μια μπουνιά στο πρόσωπο, θα αιφνιαδιαστεί θα ξενερώσει και θα αισθανθείς ηλίθιος, αλλά θα πιάσει!
15)(Για τσιγκούνηδες) σκέψου ότι δεν φοράς προφυλακτικό και πως θα χρειαστείς κάνα 10ευρω για να πάρεις το χάπι της "προηγούμενης νύχτας".

3 σχόλια:

  1. oti k na pw 8anai ligo..eixe kairo na grapsei alla mas apozhmiwse..nomizw..twra kamia d 8anarwtietai ti skefteste thn apofrada ekeinh wra!!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένομεν το άρθρον 2ν! Προτείνω να είναι προτάσεις για την εκδιαμέτρου διαφορετική περίπτωση δηλ. όταν δεν ημπορείς να εκσπερματώσεις λόγω κόπωσης, στερέματος, νύστας, βαρεμάρας ή δε γουστάρεις , τέλος πάντων, βρε αδερφέ! Γράψε Φίλε Γράψε! (θείες μελωδίες κιθάρας με συνεπαίρνουν καθώς συγγράφω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή