Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ρατσα-φαρ(ι)α-νισμός

Το Ψευτοαριστεραναρχοκομμούνι: είναι η αγαπημένη λέξη που έχουν συνθέσει άνθρωποι, που συνήθως συναγελάζονται κάτω από την ιερά σκέπη της αμέμπτου γαλανολευκότητος σημαίας της ελλάδος, αμήν. Προκύπτει από τέσσερις λέξεις ως αποτέλεσμα ανώτερων λεκτικών δεξιοτήτων. Συνήθως στα μπλογκ γράφεται και αλλιώς : ψεΦτοαριστεραναρχοκοΜούνη ή ψεΦτοαριστερΗ αναρχοΚΟΥΜούνια, ως συνέπεια της ενδελεχούς μελέτης της ελληνικής ιστορίας και της γενικότερης κλασσικής παιδείας που έχουν λάβει. Απευθύνεται από τους παραπάνω προς τους αναρχικούς, τους κομμουνιστές και τους αριστερούς γενικότερα, οι οποίοι συνήθως είναι χρήστες ναρκωτικών, λάτρεις του Σατανά, λάτρεις των μεταναστών που είναι το ίδιο, πρόβατα και σαρδέλες, σολωμονικοί και κουτσομούρηδες.

Ο Μετανάστης: ειδεχθές ον, μελαψού χρώματος, τέκνο του Άδη και της Χάρυβδης, ή του Σισέ και του Κένταυρου χείρωνα κατά τους οπαδούς του ΟΣΠΦ, μεταναστεύει σε κάθε εποχή με κάθε καιρό με κάθε μέσο. Προκαλεί αηδία στους έλληνες λόγω της ομοιότητάς του με τον καρκίνο που μεταναστεύει από μέρος σε μέρος. Οι φουρτούνες στο Αίγιο πέλαγος σχετίζονται με την έλευση των μεταναστών στα ελληνικά χωρικά ύδατα, καθώς όλη η ελληνική πλάση και οι θεοί μαζί συνεπικουρούντες, προσπαθούν να τους πνίξουν, να τους κάνουν τροφή για τα σκυλόψαρα, να πιάσουν μετά τα σκυλόψαρα και να τα φάνε ώστε να το περηφανευτούν το βράδυ στο "ελλήνων καφενείο", για να κλείσει η τροφική αλυσίδα σωστά επιβεβαιώνοντας πως στην κορυφή της είναι οι έλληνες και μόνο αυτοί. Αμ πως? 

Οι "Παρτετουστασπίτιασας": είναι πολυπληθές άριο φύλλο, που κατέβηκε από τον πλανήτη Ε, κατευθείαν στην Αγ.Παρασκευή όπου κατοικεί και αναπαράγεται, με σκληρό σεξ τύπου τσολιά όπως περιφανεύεται, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, με απλή διχοτόμηση όπως οι αμοιβάδες. Η ανακάλυψη αυτή έγινε τυχαία καθώς μια μέρα ένας επιστήμονας, καθώς καθόταν και έπινε τον καφέ του, είδε μπροστά στα μάτια του διάλογο παρτετουστασπιτιασάδων και αμέσως αναγνώρισε το επίπεδο του διαλόγου που έιχε καταγράψει και ανάμεσα σε δυο αμοιβάδες στο εργαστήριό του. Το όνομά τους προέρχεται από τον μόνιμο σταθερό ήχο που βγάζουν από τις αεροφόρους οδούς τους καθώς παθαίνουν παράκρουση στη θέα του ψευτοαριστεροαναρχοκομμουνιού και ακούγεται κάπως έτσι: πάρτετουςστασπίτιασας παλιοψευτοαριστεροαναρχοκομμούνια, ή γιατίδεντουςπαίρνετεστασπίτιασαςαφούτουςαγαπάτετόσο?

Ελλάδα: Χώρα των γραικών και χωνευτήρι όλων των παραπάνω κατηγοριών. Ερωμένη τουρκικών, σλαβικών, ιλλυρικών, ιταλικών φαλλών, που κατάφερε να γεννήσει την πιο καθαρή πάστα ανθρώπων που πατούν πάνω στον πλανήτη γη. Ανώτερα γονίδια, τι να λέμε τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου