Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Τύποι Assholών

Επειδή δεν μπορώ για λόγους αισθητικής να επαναλαμβάνω μονίμως την λέξη "κωλοτρυπίδα", μιας και το άρθρο, αναφέρεται σε αυτό το πολυεργαλείο, θα χρησιμοποιώ την λέξη "παιδεραστής". Όχι πλάκα κάνω, θα χρησιμοποιώ την λέξη "ασχολίδα" (ασσ χοουλ).
ΑΑαααΑχ...Ασχολίδα...Τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το σημείο του σώματος...Έπη, επιστημονικές εργασίες, τραγούδια, παιδικά παραμύθια και τραγουδάκια έχουν γραφτεί, ταινίες και σειρές έχουν γυριστεί, ακόμα και τσόντες, πραγματεύονται το εργαλείο αυτό. Εικάζεται πως ο Τσακ Νόρις είχε δύο από αυτές στο δημοτικό. Μελέτες επί μελετών έχουν εκπονηθεί για το εύρος των δυνατοτήτων της ασχολίδας, για την επίδρασή της στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και γενικά για την κατανόηση και του υπόλοιπου μίζερου κόσμου, μέσω του παραλληλισμού των πολλαπλών φαινομένων που παράγει, που θυμίζουν κάποιες από τις αρχές που διέπουν και την φύση. 
Οι ασχολίδες είναι πολύ συχνά απαντώμενα είδη, υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο στην ευρύτερη περιοχή του κώλου. Αυτό συνεπάγεται και την μοναδικότητα της κάθε μιας, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα ή τις νιφάδες χιονιού. Έτσι το FBI  έχει πρόσφατα συστήσει έναν ειδικό τομέα, που ψάχνει με κρυφές κάμερες και άλλα προηγμένα συστήματα σε δημόσιες τουαλέτες, εγκληματικούς τύπους ασχολίδας, αλλά επίσης χρησιμοποιείται και για εξακρίβωση στοιχείων. Ακούστηκε πως Τράπεζες στην Ελβετία έχουν εισάγει ένα σύστημα αναγνώρισης ασχολίδας στα θησαυροφυλάκεια, σαν επιπρόσθετο μέτρο στην αναγνώριση της ίριδας του ματιού.
Εκτός όμως από την επιστημονική προσφορά στην ανθρωπότητα, οι ασχολίδες έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ψυχολογία των ανθρώπων και ιδιαίτερα των ανδρών. Έχει βρεθεί πως ο ερεθισμός της ασχολίδας μέσα από την διαδικασία της αφόδευσης (στο παρόν άρθρο θα λέω "χεσίματος") για τους άρρενες του είδους ισοδυναμεί με : Ερωτική συνεύρεση+Φαγοπότι+θέαση ποδοσφαιρικού αγώνα με φίλους+ξυσιμο άπλυτου όσχεου το καλοκαίρι+κρυφή θέαση γυμνής καλλονής-γειτόνισσας+εύρεση παγωμένης μπύρας στην έρημο. Τίποτα δεν αντικαθιστά ένα καλό χέσιμο. Κάνει καλό και στην θαλάσσια χλωρίδα (βλ. Θερμαϊκό). Ο πλούτος όμως των παραγώγων δεν συγκρίνεται με καμία ποικιλομορφία ζωής ή ορυκτών. Για αυτό το λόγο γίνεται μια ταξινόμηση των ασχολίδων που φτιάχνουν όλα αυτά τα προϊόντα. (βασικά ο λόγος είναι πως όλοι οι συνάδελφοι μπλόγκερς γράφουν για κατηγορίες σκατών(εδώ θα λέω "κοπράνων") και εγώ κάνω την επανάστασή μου εξετάζοντάς το από την αρχή).

Ασχολίδα "ζαρντινιέρα": Ζόρικη ασχολίδα, που μετά το πέρας του χεσίματος (είδες? είπα πως θα το πω έτσι!) μοιάζεις δαρμένος καθώς η άτιμη δεν συνεργαζόταν ιδιαίτερα για να γουστάρεις εσύ ΧΕΣΙΜΟ.
Ασχολίδα "κλαξόν": Πέρδεται σε συχνότητες κόρνας αυτοκινήτου διατάσσοντας με μαεστρία κατάλληλα τις φωνητικές χορδές της

Ασχολίδα "Μόνικα Λεβίνσκι": έχει ίχνη σπέρματος που μπορεί να προδώσουν πρόσωπα και καταστάσεις, αρκεί η εξέταση ΝΤΙΕΝΕΗ

Ασχολίδα "πεντόβολα": Κάνει εκείνα τα κόπρανα που μοιάζουν με κατσίκας (συναθροισμένα μπαλάκια), απαντάται σε γυναίκες συνήθως

Ασχολίδα "μυροβόλος-πυροβόλος": Κατάσταση νιρβάνας στην οποία περιέρχεται η ασχολίδα, έπειτα από μόλυνση του πεπτικού με νοροϊό και πρόκληση γαστρεντερίτιδας

Ασχολίδα "Μωυσής" : Ανοίγει με χαρακτηριστική ευκολία τα νερά της τουαλέτας στη μέση

Ασχολίδα "ομίνο μπιάνκο": Για να ξαναγίνει πάλι αστραφτερή και όμορφη όπως πρωτα, θέλει πλύσιμο με ομίνο μπιάνκο στο χέρι

Ασχολίδα "Diana": Για να καθαρίσει πρέπει να ξοδέψεις την ετήσια παραγωγή της Diana σε κωλόχαρτο
Ασχολίδα "τηλεγραφητής": Καθώς εργάζεται ακούγονται χαρακτηριστικά οι ήχοι των τελειών και των παυλών (μακρόσυρτοι και σύντομοι ήχοι)

Ασχολίδα "προδότης": Ενώ ο εγκέφαλος και το έντερο λένε άλλα, αυτή πεισματικά, έως προδοτικά θα έλεγε κανείς, δεν ανοίγει να βγει τίποτα, την αναγνωρίζεις από την συμφόρηση και το συνωστισμό που προκαλείται πίσω από την έξοδο.

Ασχολίδα "στραβοκατάπια"ή "μπλακ-άουτ" ή "νεκρό νεογέννητο γκνου" ή "τεχνική παστέλ": Εκεί που όλα πανε ρολόϊ αντιλαμβάνεσαι πως η διαδικασία σταμάτησε απότομα(μπλακ αουτ) και εκείνο το ελάχιστο κόπρανο είναι ακόμα εκεί και μισοεξέχει(νεκρό νεογέννητο γκνου), νοιώθεις άβολα σαν κάτι να σταμάτησε στον εισοφαγο σου(στραβοκατάπια). Τελικά αν φοράς άσπρο σοβρακο σαν καμβά, θα σου φτιάξει μια υπέροχη ζωγραφιά με υπέροχα παστέλ χρώματα. 

Ασχολίδα "παιδικό χαμόγελο": Η πιο βδελυρή από όλες. Στην πραγματικότητα το πλήρες όνομά της είναι "ασχολίδα που μοιάζει με πασαλειμένο στην σοκολάτα ευτυχισμένο προσωπο παιδιού"

Ασχολίδα "μετρό θεσσαλονίκης": Βγάζει ογκώδη επιμήκη κόπρανα, τα οποία δεν τελειώνουν ποτέ!!ιδιαίτερα ερεθιστική για τους αντρες

Ασχολίδα "συσκευή τυποποίησης": Βάζεις χαρτί να σκουπιστείς αλλά τίποτα, ξαναδοκιμάζεις και παλι τίποτα! awesome!!Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν στη ασχολίδα σου λειτουργεί πρότυπη μονάδα τυποποίησης σκατού, που τα βγάζει στο σακουλάκι τους!

Ασχολίδα "Γκέιζερ": Λιετουργεί με καταπληκτική ακρίβεια και πάντα στην ώρα της σε ίσα και τακτά χρονικά διαστήματα.Απόδειξη πως και η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός!υπάρχουν τα γκέιζερ!!

Ασχολίδα "ζαχαροπλάστης": ειδικεύεται στα "γλυκόμορφα" σχήματα τύπου πλεχτό κουλουράκι ή στριφτόπιτα

Ασχολίδα "συνοδοιπόρος": εκτός του ότι σε ακολουθεί πιστά όπου πας, κανει παρέα ενεργά και στο σεξ..

Ασχολίδα "κόκκινη μέδουσα": Μετά από αθρώα κατανάλωση πιπεριών τύπου τσίλι

Φυσικά υπάρχουν άπειρες κατηγορίες και υποκατηγορίες. Επίσης πρέπει να διεκρινιστεί πως δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ μια ασχολίδα να είναι μόνο ενός τύπου π.χ Γκέιζερ αλλά εχει αποδειχθεί η ευκαιριακή μετατροπή του ενός είδους ασχολίδας σε ένα άλλο είδος στον ίδιο φορέα ασχολίδας.


4 σχόλια:

 1. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΞΕΦΡΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΧΟΥΜΟΥΡ Κ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ Δ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1/10 ΤΟΥ 2ΛΕΠΤΟΥ (ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ Γ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-10ΛΕΠΤΗ..ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΑΣΟ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Γ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ) ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ (ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ) ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΕΡΟΚΛΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,ΠΛΑΝΗΤΗΣ,ΤΣΑΚΠΙΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ (ΟΚ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΑΣ) ΦΡΕΣΚΑ, ΑΦΡΑΤΑ, ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ, Δ ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ Κ ΑΥΤΟ, ΑΝΕΚΔΟΤΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ Δ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Γ ΓΕΛΙΑ)ΖΥΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΕΡΑΤΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ(ΟΧΙ Δ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΥΤΩΝ)!!
  ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ!!ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ..ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΣΤΕ Κ ΑΦΑΙΜΑΞΗ..ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΖΥΜΕΙΤΕ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ) ΞΕΡΕΤΕ!!

  Υ.Γ./ ΚΑΙ ΟΧΙ Δ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 6## Σχόλιο http://simvikion.blogspot.com/2011/05/asshol.html?showComment=1304442622666#c7736583218462065798 απαντώ: α)ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ κεφαλαία!
  β) ευαχαριστώ για την σαπόρτα αλλά νοιώθω πως θες να μοιραστείς την δόξα εδώ [πάνω μαζί μου στο πάνθεον των θεών.ο σκοπός σου έτσι γίνεται 2φορές θεμιτός γιατί βαρέθηκα μόνος να γράφω...αει σφικτίρ πια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. γ) δεν εχει το καταλληνο κουμπι να πατησω κατω απαυτο το σχολιο..δυστυχως!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. opoios pathse pali thn ahdia apla na paei na dei ta sxolia tou prohgoumenou anarthmatos kai na paei na gamh8ei epishs pou ka8omai egw 3eskizomai na prosferw aploxera diaskedash kai aytos pataei ahdia sto diaolo etsi den einai re paidia?na mpei me to idio id kai na pathsei kati allo gia na fygei.flwre pes to mprosta mou re.oxi re entaksei oti 8es filoi e?

  ΑπάντησηΔιαγραφή