Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Αποτρόπαιο

Σήμερα έγινα μάρτυς και κοινωνός ενός αδυσώπητου "τρολλαρίσματος    )ισπ. "τρρογιαρρίσμο"(
στον συμπαθέστατο εν δυνάμει πολιτικό, Μπίλλη Λιουέντε.
Για να γλυτώσω από τα αυτοκτονικά συναισθήματα που μου δημιούργησε η ύπαρξη ενός ανθρώπου ο οποίος συνέθεσε την φάρσα αυτή εις τον παραπάνω Βασίλη, περιέπεσα σε φάση οίστρου, γιαυτό θα σας οιστουρίσω μια οιστουρία με αφορμή τα παραπάνω με τον κίνδυνο να χαρακτηρισθώ ως γάτος-αντίγραφο (copycat).

"Αξιότιμε κύριε Βασίλη,
με την αφορμή, των δεύτερων δεκαπενθήμερων εορτασμών της "πανπεμπτοοροφικής μέρας για τις αφορμές και υποχρεώσεις των ανήλικων κροσσιών", σας ξαποστέλνω αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσω τι προτίθεμαι να κάνω για να σας έχει ο θεός καλά". Θα γίνω Χαλίλ να με πατήσει.

Πρώτον: αναλαμβάνω να συντάξω συνεργείο αστέγων ελέω χρωματιστών που ζουν κάτω από γέφυρες, για να μη σταματήσει ποτέ ο οπτικός πόλεμος "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ"και ποτέ κανένας οδοιπόρος να μην σώσει και περάσει από γέφυρα χωρίς να διαβάσει το όνομά σας.
Επίσης αναλαμβάνω να δώσω κίνητρα σε συνδέσμους οπαδών και αναρχικές ομάδες ώστε κάθε φορά που γράφουν κάτι σε έναν τοίχο αντιστήριξης πρανών κάποιας εθνικής οδού - που περνάει απο ορεινή περιοχή που καταλαμβάνεται από φλύσχη ο οποίος ώς γνωστόν δημιουργεί προβλήματα ευστάθειας στα τεχνικά έργα τα οποία πάντα δρουν με γνώμωνα το κέρδος, εκτός και αν στο επίκεντρο ήρθε η βιωσιμότητα του έργου που συνεπάγεαι ορθολογική χρήση κονδυλλίων για τις λαίκές ανάγκες -, να υπογράφουν με το όνομά σας "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ".

Δεύτερον: Στα πλαίσια της σωματικής αγωγής των αλπινιστών καταδρομέων, να προτείνουμε να αντικατασταθεί το μάθημα "ΙΓΚΛΟΥ 1" από το μάθημα "κατούρημα στο χιόνι ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ".

Τρίτωνας: Πρόταση στον Φυτρόπουλο Τεγάκη, να αλλάξει τα λήμματα της πολύ επιτυχημένης σειράς λεξικών του,  " παγωτό" και "χωνάκι" με τα λήμματα "Βασίλης" και "λεβεντιά" αντίστοιχα.

Τέταρτον: Να γίνει πρόταση αντικατάστασης του κατάπτυστου νόμου ".4000" με το νόμο "4000." με ταυτόχρονη επιστροφή των βιασθέντων πίσω στις πατρογονικές αστείες.

Φέμπτον: Αγιοποίηση από το βαθύ κανώ, της φράσης " Ένωσις κέντρου", με ταυτόχρονη αντικατάσταση του κύριε ελέησον από την ένωσις κέντρου. Από την ρύθμιση αυτή να μην γλυτώσουν τα ούτε παρεκκλήσια, τα ξωκκλήσια, τα ηλύσια, αλλά ούτε και το βραχύβιο συγκρότημα του προοδευτικού ροκ των 70ς "Κυριε ελέησον" .

Έκτον: Αντικατάσταση των τρακαρισμένων αυτοκινήτων μέσα στα στρατόπεδα, με χαμογελαστό ανδριάντα του Μπίλλη και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των διοικητών να τιμωρούνται με ανάρτηση πινακίδας "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ και τον Ανδριάντα.

Έβδομον: Ένα στα ρίζα 2 παιδιά  που θα ευτυχήσουν να γεννηθούν αγόρια, από την πρώτη πρώτου του ένα και μοναδικού, θα παίρνουν αυτόματα το όνομα ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, στην ίδια αναλογία και με την ίδια ισχύ τα κορίτσια θα ονομαστούν "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ". Το μέτρο αυτό θα ισχύσει αναδρομικά από την επόμενη του λιωσήματος των πάγων της απόψυξης του ψυγείου ΤΟΥ.
Τα υποκοριστικά θα έχουν ως εξής, "βασιλίτσα, ενωσιανή, λεβεντιανή, κεντρούλης.
Τα ζωντανά θα ονομαστούν όλα "μοσχάρια".

Όγδοον: Αντικατάσταση του Μαγκάηβερ, του Τσακ νόρις, του Μπρους Λι, Μπρους Γουίλις, Μπρους Ντικινσον, Μπρους Σπρινγκστιν, Βρουκέλλων του γάλακτος λοιμώδους μονοπυρήνωσης από την φράση "λάθος μαντέψατε, Βασίλης Λεβέντης, προσπαθείστε ξανά αύριο, το υπόλοιπο του λογάριασ"

Έννατον: πιστοποίηση όλων των εξαγώμενων δοντιών με Άιζο 9002 και Π.Ο.Π.

Δεκατιανόν: οργάνωση αγώνα παλαίμαχων συνταξιούχων με νέους ποδοσφαιριστές αμερικάνικου Φούτμπολ.

Εν δέκατον=10%:  δωράκι 2 φωτόyou're fioutibul, its true
έχω πονοκέφαλο, μου'χεις πάρει το μισό εγκέφαλο

4 σχόλια:

 1. χορηγείται μαζί με αντιβίωση των 1000 και 1000 αναβράζοντα ντεπόντα!!(1000 καμμενα εγκεφαλικά κύτταρα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Των χειλιών σου ο ρυθμός
   και των ματιών οι ρίμες
   της καφετιέρας ο ηθμός
   του κουστουμιού σου οι ρίγες

   Των σταφυλιών οι ρόγες σου
   και οι ρόδες του αμαξιού σου
   η νέα η πασμίνα σου
   και οι τρίχες που φυτρώνουν στραβά

   Διαγραφή
 2. Αποτροπαιό και από τρελο μαθαίνεις την κερήθρα.

  Αργησες και μας έλειψες. Πρέπει να βρούμε άλλο δίαυλο επικοινωνίας. Μαλλον καλύτερα τρίαυλο.

  Λαλαούνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο φίλε-ουνί Λαλαούνη-ίτσα.
  Είσαι μεγάλος-όμφερα.

  Αλλά για να μάθεις την κερήθρα
  πρέπει να αιχμαλωτήσεις μια ουρίθρα
  και μετά να βάλεις στο μάθημα ρήθρα
  για να βγάλεις καλό μέσο όρο.

  Επίσης αυτό με το τρόπαιο έιναι εξαιρετικό σαν σύλληψη
  Αλλά, για να αποφύγεις την σύλληψη
  και του τάφου την σύλληση
  πρέπει νάχεις αντίληψη
  για να μη σε βρει νυχτιά σε κανένα στενό-σόκακο

  καλός και ο δίαυλος
  μα και ο άσκαυλος καλός
  για την μνήνμη ο λωτός
  για τον πόνο ο Σοχός Σφορτσιανίθριλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή