Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Πάντα ήθελα να το γράψω

Το συνεχόμενο μπλογκάρισμα με έχει κουράσει. Όλο γράφω γράφω γράφω και κανένας δεν σχολιάζει. Γιατί δεν σχολιάζετε βρε? Ένα τικ από κάτω στις αντιδράσεις κοστίζει πολύ σε κόπο και χρόνο? Γι'αυτό και γω αποφάσισα να σας τιμωρίσω πιστοί, ολιγάριθμοι, αποφασισμένοι αναγνώστες του ΜΠΛΟΓΚ. 

Θα γράψω την χειρότερή μου ανάρτηση. Όυτε που έχω αποφασίσει ακόμα το θέμα αλλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε αυτό γιατί θα δείτε ένα συνεχόμενο κείμενο. Ή μήπως όχι? Μήπως να πατήσω το έντερ και να φτιάξω κενό για όλη την ώρα που θα σκέφτομαι? 

 Μήπως να αρχίσω να γράφω μακρόσυρτες βλακείες όπως οι γκόμενες που βαριούνται την μιζερη ζωούλα τους, τύπου: "έεεεεεεΕλλαα ΝάααΑαανσυ μουουουουου, τιιιΙιι  κάααααΑανειιιιςΣΣΣ????", ενοχλητικό ε? 

Μήπως να γράψω για νεκρά μωρά ντυμένα κοτοπουλάκια ή κλόουν και την ανούλα που έχει καρκίνο, αλλά να ΜΗΝ είναι ανέκδοτο??? Ούτε αυτό θα σας άρεσε, μάλλον.

Ο τσακ νώρις έχει ωραία ανεκδοτάκια, μήπως να βγάλω μερικά τόσο άθλια που θα με μισούσατε? "Γιατί γίνεται η έκλειψη ηλίου? Γιατί ό τσακ νώρις έκλασε και φύγανε λίγα σκατάκια στο διάστημα που για λίγο κρύβουνε τον ήλιο" 
ή "Γιατί τα δημητριακά δεν αρέσουν στους βεδουίνους? Γιατί ο τσακ νώρις μπορεί να μετρήσει μέχρι το άπειρο γυμνός με τα χέρια στις τσέπες Σου" 
ή "Πόσοι πόντιοι χρειάζονται για να την πούνε στην αδερφή του Τσακ νώρις? Κανένας γιατί ο τσακ νώρις κλωτσάει καλά μέχρι το άπειρο" 
ή "γιατί δεν βλέπω τίποτα στο σκοτάδι, Γιατί ο τσακ νώρις είναι μαύρη τρύπα"
ή "Με πόσες "παντοφλέρες" παίζεται το Ροδίτικο σκάκι? Γιατί ο τσακ νώρις δεν θα έλεγε ποτέ κάτι κακό για ένα μαύρο νεκρό μωρό μορμόνο."
ή "Πόσες φορές το κάνει ένα δελφίνι? Ποιο?"
ή "Γιατί οι γκανγκστερΖ? Γιατί όχι εμείς? Αν όχι εγώ ή εσύ, τότε πόσο κοστίζει? 

Δεν ξέρω αν αντέξατε να τα διαβάσετε όλα, εγώ πάντως φοβούμαι πως δεν θα τα ξαναδιαβάσω.

Τέσπα τα αποφεύγω όλα αυτά για να μην κεντρίσω στο μάτι το κοινό (σας) αίσθημα. Με την επιδέξια αυτή ντρίμπλα, θα περάσω στο πιο εμπορικό μου κομμάτι. Στα εξυπνακίστικα σχόλια πάνω σε τυχαίες φωτογραφίες.
Σήμερα όμως θα διαλύσω στα εξ ων συνετεθησαν μερικά και μερικούς:

Απηλαύστεν                                                                                                                                                                

κούτα
+λιανος
=κουταλιανος















=σόιμπλε

σόι
+μπλε

                                                           

=Κανάκης

Κανά
+Κιςς




 

Κοντομηνάς
=Κώλος ο Κοντομινάς


Πανακότα
-κότα
+Γιωτόπουλος ή

=Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου