Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Νηφάλια απάντησή μου στη προηγούμενη ανάρτησή μου

Αναθεματισμένο autocorrect!
Εγώ ήθελα να γράψω για καλοκαιράκι που έρχεται!
Το ότοκορεκτ όμως είχε άλλα σχέδια!

http://simvikion.blogspot.gr/2014/06/211.html

11 σχόλια:

  1. είσαι υπέροχος! νομίζω πως διάβασα όλο σου το μπλογκ μέσα σε μισή ώρα. μπορεί κι έξω από μισή ώρα αλλά σίγουρα το διάβασα όλο!
    γράφεις τόσο όμορφα που θέλω να σε κάνω παρέα. να σε κοιτάω να γράφεις κι εγω να πίνω καφέ. μπράβο σου! μπράβο σου περισσότερο επειδή δεν έχεις ακόλουθους και σχόλια και λαηκς και φανς και σημαία έξω από τα hondos στην ομόνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε φώτη, έπειτα από ένα μινι γκουγκλάρισμα που με καθησυχασε πως όντως δεν είσαι ρομπότ καθώς δεν σε βρήκα στα ανάλογα μητρώα, σκέφτηκα για εσένα:

    Μήπως δεν απενεργοποίησε είπα από μέσα μου, το οτοκορρέκτ και απλά ήθελε να πει πως δεν του άρεσε?

    Μήπως δεν είδε πως έχω 15 ολόκληρους λάηκερς και έναν κρυφό που τον έκανα μπλοκ γιατί δεν τον πάω?

    Μήπως το να ιδρώνω γράφοντας και εσύ απλά να με βλέπεις απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, υπάγεται σε κάποια από τις υποκατηγορίες του οφθαλμόλουτρου?

    Μήπως όντως να υψώσω ένα λάβαρο, σε κάποια χόντος σέντερ?
    Σε κάθε περίπτωση, η παρέα είναι ΚΑΛΗ.

    https://www.youtube.com/watch?v=p8fuOcg7h9E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε geo ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις αν είμαι ρομπότ. η αλήθεια είναι πως τελευταία αμφέβαλλα μιας και οι φίλοι μου λένε πως είμαι ψυχρός άνθρωπος χωρίς αισθήματα και πως ώρες-ώρες τρίζω. ίσως φταίει που έχω χωρίσει πρόσφατα.

    δεν θα πω πολλά, θα πω μόνο ότι η ανάγνωση των δημοσιεύσεών σου σε παρέα (και δη μεθυσμένη) είναι μια υπέροχη διαδικασία που χαρίζει απλόχερα τον κλαυσίγελο.

    μη συνεχίσεις να γράφεις
    εχμ... διαολεμένο οτοκορέκτ.. εννοώ σταμάτα να γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Φώτη, το δικό σου μπλογκ τα σπάει. Θα πω και σε ανθρώπους που μου κάνουν παρέα και έχουν ανάλογα ανευρύσματα στον εγκέφαλο, να σε συμπαθήσουν διαβάζοντάς σε, και γιατί όχι, να σε λάτρέψουν όπως εμένα, γιατί περιπτώσεις σαν και τις δικές μας επιδεινώνονται με την αγάπη, επιδείνωση την οποία προσδοκούμε όπως η 26 Δεκεμβρίου την 25 Δεκεμβρίου, σε χρόνια Πλούτωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εκεί που έλεγα να το κλείσω, να το κάψω και να ταϊσω τις σταχτες του σε ανθρωπους απο τις τεσσερες γωνιες του κοσμου που ποτε δε θα συναντηθουν να το χεσουν και να το ξαναφτιαξουν, εκει που ελεγα ρε ξαδερφε να ασχοληθω επαγγελματικα με την δημιουργια εικονων που περιεχουν minions και ρεφρεν απο σκυλαδικα, βρισκω τυχαια το δικο σου μπλογκ και αναφωνω: "ΣΕ ΛΙΓΟ" (το ειπα στον πατερα μου που με φωναξε για φαγητο).
      καλη συνεχεια στο θεαρεστο εργο σου!

      υ.γ. κατι μου λεει οτι αν δεν εισαι, θα ευκολα γινεις φαν των ταινιων του σταυρου τσιωλη

      Διαγραφή
    2. συντακτικο λαθος.. ηθελα να πω "γινεις ευκολα θα φαν"

      Διαγραφή
  5. εχω κλαψει και με των δυο σας τα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κλαμα είναι καλό, κατσαρώνουν ανεπαίσθητα οι βλεφαρίδες και γίνεσαι πιο θελκτικός, βέβαια αν το δάκρυ στεγνώσει, μαζεύεται μια ανεπαίσθητη τσίμπλα, η οποία καθιστά τον ξενιστή, ελαφρώς αποκρουστικό. Τα πάντα είναι στο τάιμινγκ

      Διαγραφή
  6. Φίλε Φώτη, πρέπει να προβούμε σε κάποια κοινή ανακοίνωση ίδρυσης Συνεδρίου "τυχαίας εύρεσης μπλογκ που όχι απλά μας ενθουσιάζουν, αλλά μας αλλάζουν, και μας κάνουν να αγνοούμε τις ευγενικές εκλήσεις των Πατέρων μας" για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν αισθάνομαι πια μόνος, θα βγω από τη ντουλάπα με τις αποκριάτικες στολές που μου έδιναν τόσα χρόνια έμπνευση, θα κάνω ένα ντουζ, θα φάω άνα κροκ-μεσιέ, θα φορέσω ένα τζιν με σνίκερς και για τοπάκι ένα τζέρσεϊ, θα τυλίξω το κεφάλι μου σε μία μπαλακλάβα, θα αναπνέυσω λίγο φρέσκο nike air απο μια σκασμένη σόλα air max, θα δω το liar, liar, liar και θα παώ να πιάσω δουλειά. Στο μπλογκ σου. Μετά θα κάνεις τα ίδια, και έτσι όπως θα είμαστε φίλοι, θα στείλουμε CV στον Seth, τον μέγιστο του είδους. Μετά θα μαλώσουμε και θα κάνουμε σόλο καριέρες και δακρυσμένος θα σκεφτείς, έπρεπε να είχες πάει για φαΐ όταν με φώναξε ο λατρευτός πατερούλης σου. Είναι σκληρή η φανταστική ζωή των μπλόγκερς, σχεδόν όσο του Μπόνκερς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή