Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οι σημερινές ειδήσεις όπως είναι

Μπουρίνι στην Ινδία 

Το ξαφνικό μπουρίνι στην Ινδία, 2 μόλις ώρες πρις τελειώσουν επίσημα οι μουσώνες, προκάλεσε το χάος στη πόλη Μλαρχταμπιτθουντραχάρτρδα.
Σε μόλις 1 ώρα έντονης βροχόπτωσης, μουσκεύτηκαν συνολικά 6.200.011 μπουγάδες που είχαν στεγνώσει αλλά από αμέλεια δεν μαζεύτηκαν και 14.555.κκ1 μπουγάδες με μάλλινα εσώρουχα που για μέρες στεγνώνανε.
Δύο πακετάδες κινέζικου σούσι παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και βρέθηκαν πνιγμένοι στον Θερμαϊκό μαζί με χιλιάδες γκρι ποντίκια.
Χιλιάδες ιερές αγελάδες κατέφυγαν σε στέγες σπιτιών και ναών για να σωθούν από τη μήνι της φύσης.
Τέσσερις ομπρέλλες δεν άνοιξαν τελικά με αποτέλεσμα τον θλιβερό απολογισμό των τεσσάρων ζευγαριών που βρέθηκαν βρεγμένα μέχρι το κόκκαλο σε κατάσταση προχωρημένης πολιτιστικής σήψης.
Τα νερά του Γάγγη αραίωσαν τόσο το μικροβιακό τους φορτίο, που αμέσως κλιμάκια της κυβέρνησης του κρατιδίου Αγ, έσπευσαν να προειδοποιήσουν τους κατοίκους της φτωχής πόλης Μλαρχταμπιτθουντραχάρτρδα, να χέσουν ξέφρενα από τα μπαλκόνια τους ώστε να μπορεί με ασφάλεια να πραγματοποιηθεί με την συνήθη υγειονομική πειθαρχία η αυριανή πρωινή προσευχή που περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους "Πίνω νερό Γάγγη- Ξερνάω νερό Γάγγη-Πίνω ξερατό νερό Γάγγη διπλανού-Ξερνάω στο στόμα μου ξερατό διπλανού νερό Γάγγη".
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν μέχρι γαργαλητού, χιλιάδες ιερές κατσαρίδες από ιερούς σκύλους και ιερούς πιθήκους.
Από αύριο θα μεταβεί στη περιοχή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να καταμετρηθούν οι βιασμοί τουριστριών και να δοθούν αποζημιώσεις στους μικρούς μας φίλους που μας παρακολουθούν από το σπίτι.

Σύλληψη βουλευτή στο Στέκι

Συνελήφθη χθες σε άγνωστο στέκι των εξαχρείων, ο γνωστός βουλευτής της σέχτας επαναστατών του καναπέ, ο λεγόμενος "βουλευτής των πλουσίων", ο ένας και μοναδικός και ανεπανάληπτος, Κυανός Τυπάς ο παραβάτης.
Στον 6 μήνα της εγγυμοσύνης πλέον ο 87χρονος βουλευτής.
Στην κατοχή του βρέθηκε ένας μετρικός τόνος σταυρουδάκια που προορίζονταν να διοχετευτούν κρυφά σε ψηφοδέλτια της εκκλησίας τυο δήμου.
 Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν ένα αμυντικό ρακούν από μια εξάτμιση ρέπλικας-τσόπερ. 
Συνελήφθη επίσης ένας περαστικός με τη δικαιολογία πως "ο σκύλος έφαγε την εργασία, δεν το έκανα εγώ". Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αφέντη - ανακριβή λόγω της ανακριβούς δικαιολογίας.
Σε απάντησή του στον σταθμό μας τόνισε τις εξής λέξεις: μπαμπα, κοκο, γιαγια, νιαου, μαμα, σαχλα, πορτοκαλι. Πήρε γ- γιατί έκανε σε όλες λάθος. Οι απαντήσεις στο επόμενο τεύχος σήμερα: Μπάμπα (Άλη), Κόκο (ς), Γιάγια (Τουρέ), Νιαόυ (ινδιάνικη λέξη για το νιαούρισμα της γάτας όταν χιονίζει στο Σινσινάτι, ενώ εδώ μας επιτιθενται οι λευκοί),  Σάχλα (ενώ εμείς εννοούσαμε σαχλά, μπουαχαχαχαχαχα), Παρακάλια (ομοικαταληξία με τα πορτοκάλια από το γνωστό άσμα του Μπίγαλη).
Σοκαρισμένος δηλώνει ο φίλος και συνεργάτης του συληφθέντος βουλευτή: " Δεν το περίμενα να περάσει η έλλάδα στους 16, ναι είχα μια ελπίδα, αλλά όταν παίζεις με ελέφαντες...!! (ανατριχιαστικά γέλια)".
Την δευτέρα (παρουσία) θα οδηγηθεί ενώπιον του Πρετεντέρη, σιδηροδέσμιος, ένας άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου