Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΖΑΜΙΑΣ -- κεφ. 7 ονειροκρίτης

Μετά από διέγερση με ανάγνωση ομόλογου μπλογκ, αλλά και την ελπιδοφόρα συνειδητοποίηση πως δεν είμαι ο μόνος, προχωρώ στην δημοσίευση της παρακάτω λίστας:

Μμμμμ...ναι... cute

Φυσικά εδώ οι άνθρωποι του σιμβίκιου, ποτέ δεν θελήσαμε να προσφέρουμε γλυκανάλατα αστεία προξενώντας άφθονους και εύκολους τους γέλωτες. Προτιμάμε το γέλιο να έρθει αβίαστα, έπειτα από απάνθρωπα βασανιστήρια σε συνδυασμό με βιντεάκια ανθρώπων που πέφτουν και φυσικά με χρήση αναπνευστήρων υποξειδίου του αζώτου (ιλαρυντικό αέριο).

Για τον παραπάνω σκοπό, προβαίνω στη σύνθεση ΚΑΖΑΜΙΑ με ιδιαίτερη έμφαση στο 7ο κεφάλαιο όπου φιλοξενούνται ως επτασφράγιστο μυστικό οι ερμηνείες του ονειροκρίτη.


Αν δεις στον ύπνο σου κρεμάστρα, τότε σίγουρα έχεις φάει σοκολατένια εσώρουχα σε βραδιά οργίων πριν κοιμηθείς.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έριξες ένα καυτό ρόφημα στον φωταγωγό και πέφτοντας το ρόφημα γίνει παγωμένη μπύρα και ο φωταγωγός γίνει μπαλαρίνα, τότε μεγάλη λαχτάρα περιμένει τη μπαλαρίνα.

Αν δεις στον ύπνο σου πως έχεις οστρακιά και πως το φάρμακο το έχει ο Περικλής αλλά δεν στο δίνει, τότε ξεκάθαρα ο Περικλής δεν είναι δίκαιος.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι διασχίζεις τον Ατλαντικό πάνω σε μια βασιλόπιτα, και την βασιλόπιτα έρχονται και την δαγκώνουν καρχαρίες, τότε την Πρωτοχρονιά θα σε πάρουν τηλέφωνο 2 φίλοι.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι σβήστρα χωρίς σκληρή πλευρά, τότε απέφυγε ότι μπορεί να σου τραυματίσει τα πλευρά, ή αν είσαι άντρας, από την πλευρά του θείου σου μιλάνε σκληρά για σένα.

Αν δεις ότι είσαι βατραχάνθρωπος χωρίς αιτία, τότε σου αρέσουν οι μύγες τα κουνούπια και το ψωμί.

Αν δεις ότι τιμωρείς μια παπαρούνα κραδαίνοντας απειλητικά το πουλί σου, τότε σβήσε μερικά τηλέφωνα από τη μνήμη γιατί γέμισε.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι τρέχεις να σωθείς από αδέσποτα σκυλιά και στα πόδια σου φοράς σουτιέν 2 νούμερα μικρότερα, τότε ξύπνα γιατί κοιμήθηκες με τα παπούτσια.

Αν δεις ότι πας στο σούπερ μάρκετ και στο ταμείο επικρατεί το αδιαχώρητο επειδή η ταμίας έπιασε τις ρώγες της στην αυτόματη πόρτα, τότε μισείς τους μπάτσους.

Αν δεις στον ύπνο σου πως παρείγγειλες κρέπα και σου φέραν 1 τόνο πετρέλαιο και σε χρεώσουν 3,60 για την κρέπα και γυρίσεις την παραγγελία, είσαι θύμα της ενεργειακής φτώχειας.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ανοίγεις ΣΜΕΓΚ ψυγείο χρώματος φυστικί, και μέσα στο ψυγείο βρεις μια τριχωτή μασχάλη σε προχωρημένη σήψη τυλιγμένη σε καρώ τραπεζομάντηλο τύπου "ΠΙΚ-ΝΙΚ", και το τραπεζομάντηλο έχει ένα καμμένο πίξελ, τότε πρέπει να στραφείς επειγόντως στη χρήση της επιλογής "αυνανισμός πριν τον ύπνο" για να κοιμάσαι λιγότερο ψυχωτικά.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι η μάνα σου πήρε μια σκούπα και ξεκίνησε να σκουπίζει τα σκαλιά του μάτσου-πίτσου, ενώ εσύ είσαι πλαστικός χειρουργός μυγών και τους βγάζεις το ξίγκι για αισθητικούς λόγους, τότε μάλλον είσαι φοιτητής σε ξένη πόλη με ξεκάθαρα λάθος επιλογές σπουδών.

Αν δεις στον ύπνο σου ένα μαγκάλι με πανσέτες, που αντί για κάρβουνα καίει μικρές φλάντζες από μικρά αυτοκινητάκια μοντελισμού και πάνω σε κάθε πανσέτα κάθεται ένας μικρός γονδολιέρης με προβλήματα στο σπίτι του, τότε που να δεις τι γίνεται στη όταν πήγαν 1000 παόκια στη βενετία για αγώνες ντράγκστερ επί χόρτου.

Αν στον ύπνο σου δεις ένα σουβλιστό αρνί πέφτει με αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω στην άμμο, τότε ξύπνα έχεις παραγγείλει και σε πήρε ο ύπνος.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις ντυθεί πιγκουίνος και είναι δεκαπενταύγουστος στο χωριό, τότε μην ανησυχείς, άλλοι έχουν ντυθεί πιο αστεία.

Αν δεις στον ύπνο σου πως το λαρύγγι σου είναι μια μηρμυγκοφωλιά που μέσα ζουν σαρανταποδαρούσες ενώ η τραχεία σου είναι πρωκτός τύπου BRAZZERS, πήδα επιτέλους από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε ρε ανώμαλε.

1 σχόλιο:

  1. Slot Machine Games For Smart People | Dr.MD
    Casino games 구미 출장마사지 are addictive. They come in many 안성 출장마사지 shapes and sizes. They come 제천 출장샵 in many different shapes, shapes and sizes that are fun to play, and exciting 천안 출장안마 to play. 동두천 출장샵

    ΑπάντησηΔιαγραφή